Könyvhét <br> 2021
Móra Kiadó
újdonságai
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Livi meséi
Csibi
tűzoltó lesz
Móra Kiadó <br> újdonságai Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Livi meséi Csibi<br>tűzoltó lesz
Programok
    1 - 10 / 1561      Következő »    Utolsó »  

A Magyar Írószövetség kezdeményezésére, 2018 óta február 18-án, Jókai Mór születésnapján ünnepeljük a Magyar Széppróza Napját.

Milyen volt Esterházy Péter elárvult dolgozószobája? Milyen kincsekre lelt benne idősebbik fia, Marcell, aki feldolgozta a hagyatékot?

Fiatal fotóművészeknek, szakíróknak és szaktanároknak hirdetett ösztöndíjat a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft.(MANK); a jelentkezési határidő január 20.

Az Underground Kiadó a 2021-ben megrendezésre kerülő Nemzetközi Könyvfesztiválra országos sci-fi novella szépirodalmi pályázatot hirdet.

Meghívó online író-olvasó találkozóra. Vendég: Závada Pál. 2020. december 11-én pénteken, 17:00 órakor, a Vasas Könyvtár Facebook-oldalán

Beszélgetőtársak: Tompa Andrea – író Szabó B. András – lelkész, az Evangélikus Hittudományi Egyetem oktatója Moderátor: Galambos Ádám evangélikus teológus

1873. november 17-én egyesült Pest, Buda és Óbuda, így ezt a napot a főváros közgyűlése Budapest ünnepnapjává nyilvánította.
Ezt a napot szeretné még ünnepibbé tenni a szerző, aki a Brúnó Budapesten-sorozat kiadójával közös játékra hívja a mesék és Budapest rajongóit.

2020. 11. 23-án 18 órakor a 3. Családi Iránytű Klubban Dr. Eigner Bernadett, a Baj van a gyerekkel?! Bajban a szülő?! című könyv szerzője várja a kisgyerekeket nevelő szülőket.

Az Írók Boltja 2020. novemberi online programjai

Versel: Závada Péter, Gyukics Gábor, zenél: Ágoston Béla, Pengő Csaba

Ajánló tartalma:

Új kód kérése


Könyvhét 2020/4. szám címlapjaÉlet és Irodalom AlapítványKőszeghyA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó leszmacskarácsonyMMA
Belépés