Ben és Holly
apró királysága
Mélytengeri Mentőcsapat
Babák magyar
népi viseletben
A hosszú hajú
királykisasszony
Ben és Holly <br> apró királysága Mélytengeri Mentőcsapat Babák magyar <br> népi viseletben A hosszú hajú <br> királykisasszony
Kiemelt

Könyvhét LapNap - Beszélgetés irodalomról és marketingről

2012.05.18.

MEGHÍVÓ

A jó bornak is kell a cégér
Beszélgetés irodalomról és marketingről
2012. május 31.

Beszélgetnek:

ANAMARIA POP
„Amikor elkészül a fordítás, akkor sem tudom elengedni a könyvet. Mielőtt megszületne, én már keresem az irodalmi folyóiratokat, hogy részleteket jelentessek meg a szövegből. Most például Krasznahorkait fordítok, negyven oldal már meg is jelent a könyvből.”

 

 

 

 

SZUBA JOLANTA
"Számunkra nagyon fontos, hogy jó minőségben, jó áron jelentessünk meg könyveket, amelyeket így is csak akkor lehet eladni, ha marketingmunka is társul hozzá."

 

 

 

 

LACKFI JÁNOS
„A hivatalos, feszengő kolhozavató-jelleg oszladozik lassan, bár sajna még nem mindenki értette meg, hogy nem elég jól írni, fontos lenne érdekesen is beszélni róla.”

 

 

 

SUGÁR S. ANDRÁS
„Másképp szólítjuk meg a design könyvek olvasóját, mint a gyerekkönyvét, másképp a szülőket, mint a gyerekeket. Egy könyvtárost, tanárt, vagy diákot szintén más módon igyekszünk megnyerni. Nehéz eldönteni, mi van előbb, a könyv vagy a brand.”

 

 

Moderátor:
KŐRÖSSI P. JÓZSEF

Könyvhét LapNap
2012. május 31., csütörtök, 18 óra
Petőfi Irodalmi Múzeum Lotz-terme
(Budapest V., Károlyi Mihály utca 16.)

A MASZRE és a Magyar Könyvbarát Közhasznú Alapítvány támogatásával

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2018/4.ÉS Páratlan oldalKarácsonyi kalandA Mélytengeri Mentőcsapat és a Mogorva HalHolly elveszett varázspálcájamacskarácsonyhosszú hajúszülinapiA hanta banda
Belépés