Könyvhét 2021
A Móra Kiadó
újdonságaiból
Mélytengeri Mentőcsapat
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Osvát Ernő
Aforizmák
A Móra Kiadó <br>újdonságaiból Mélytengeri Mentőcsapat Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Osvát Ernő <br> Aforizmák
Kiemelt

Jön a Könyvhét karácsonyi könyvvásári száma

2021.10.22.

Az év vége a könyvszakma legfontosabb időszaka, sokszor a karácsonyi könyvvásáron dől el, hogy egy kiadó nyereségesen zárja-e az évet. Szeretnénk, hogy a Könyvhét karácsonyi száma még a legjobb időpontban jelenjen meg ahhoz, hogy az olvasóink tájékozódhassanak az újdonságokról, egy-egy cikk, interjú vagy hirdetés alapján kedvet kaphassanak egy könyv elolvasásához.
Emiatt a Könyvhét 10000 példányban megjelenő karácsonyi számának lapzártája: november 11.

A nyomtatott betűnek a mai napig nagy tekintélye van író és olvasó szemében egyaránt. Minden nyomtatott újság az örökkévalóságnak dolgozik: évszázadok múlva is hordozza lapjain a megörökített gondolatot (ha lesz még könyvtár, mely őrzi őket). Világa nem a kapkodó pillanaté, hanem az elidőző szemléleté. Egy újságcikkhez, egy kinyomtatott hirdetéshez vissza lehet térni, nem változtatja formáját, tartalmát, környezetét, megjelenését, és a nyomtatott újságot tovább is lehet adni. (Mint sajtószociológiai felmérések tanúsítják, ez gyakran meg is történik.)

Bátran kijelenthetjük: egy könyvkiadónak egy nyomtatott könyves újságban érdemes hirdetni. Ehhez ajánljuk a Könyvhetet.

A huszonötödik éve folyamatosan megjelenő Könyvhetet olvasói szeretik, mert a műnyomó papíron megjelenő igényes könyves újság oldalain íróinterjúkból, recenziókból ismerkedhetnek meg a könyvekkel – és a közvetített információik miatt a könyves hirdetéseket is hasznosnak ítélik meg.

A Könyvhét hirdetési feltételeiről a Médiaajánlat menüpontban lehet részleteket megtudni. Az Archívum menüpontban a Könyvhét minden eddig megjelent nyomtatott lapszáma pdf formátumban letölthető. AZ ARCHÍVUM KINCSEIBŐL sorozatunk Facebook oldalunkon – https://www.facebook.com/konyv7 – követhető nyomon.

KÖNYVHÉT – KÖNYVES ÚJSÁG NETEN ÉS PAPÍRON

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2021/4ÉS Páratlan oldalKőszeghyA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó leszmacskarácsony
Belépés