Az olvasás éjszakája
ProsperoD
disztribúciós könyvterjesztés
Az Olvasás Éjszakája
2018. szeptember 29.
Külföldi könyvek
webshopja
ProsperoD<br>disztribúciós könyvterjesztés Az Olvasás Éjszakája 2018. szeptember 29. Külföldi könyvek <br> webshopja
Kiemelt

Kertész-Esterházy emlékKönyvhét – ingyenes e-könyv

2017.10.28.

Különleges e-könyv kiadványt ajánlunk: a Könyvhét megjelenésének huszadik évfordulója alkalmából a Kertész-Esterházy emlékKönyvhétben összegyűjtve tárjuk olvasóink elé a Kertész Imre és Esterházy Péter munkásságát nyomon követő önálló cikkeket és interjúkat.

A Könyvhétnek a húszéves története alatt megjelent minden lapszáma megtalálható a honlapunkon, és ingyenesen letölthető. Emiatt ezt az emlékkönyvet bárki összeállíthatná, ha elegendő időt és munkát fordítana rá. Ezt a munkát mi elvégeztük, és a munka eredményeként most ingyenesen olvasóink rendelkezésre bocsátjuk egy szépen megformált, 96 oldalas e-könyvben a Kertész-Esterházy emlékKönyvhét című kiadványunkat.

A cikk- és interjúgyűjteménnyel saját húszéves történetünkre is visszatekintünk, és – azt reméljük – egyben Kertész Imre és Esterházy Péter olvasóinak, tisztelőinek is hasznos kiadvánnyal szolgálhatunk.

Az e-könyv olvasói meggyőződhetnek majd arról: az írások így együtt olyan új jelentéseket és hangulatokat nyernek, amelyek éppen az időben egymástól elkülönülve történő megjelenés miatt a maguk idején nem érvényesülhettek.

A Könyvhét ezzel az ingyenes e-könyvvel, a Kertész-Esterházy emlékKönyvhéttel emlékezik a magyar irodalom 2016-ban elhunyt két kiemelkedő személyiségére.

Az ingyenes e-könyvet keresztnevével és e-mail címével feliratkozva kérheti, az Elküld gombra kattintva, válasz e-mailben kapja meg a Kertész-Esterházy emlékKönyvhét letöltéséhez szolgáló linket. A feliratkozással elfogadja, hogy a Könyvhét hírlevelet küldjön e-mail címére.

 

 

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Kiemelt

Lapis József: Az elég jó kritikus – Az Élet és Irodalom 2018/37. számából.

Az Élet és Irodalom 37. számát a kulturális cikkek rövid részleteivel ajánljuk.

A Könyvhét 2018/2. számaÉS Páratlan oldalA Mélytengeri Mentőcsapat és a Mogorva HalA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyKarácsonyi kalandHolly elveszett varázspálcájaRőtszakáll, a koboldkalózA királylány álmamacskarácsony
Belépés