Könyvhét 2022
A Móra Kiadó
ÚJDONSÁGAI
Mélytengeri Mentőcsapat
Kicsi Csacsi
és a születésnapi ajándék
Babák magyar
népi viseletben
A Móra Kiadó <br> ÚJDONSÁGAI Mélytengeri Mentőcsapat Kicsi Csacsi <br> és a születésnapi ajándék Babák magyar <br> népi viseletben
Kiemelt

Könyvhét – a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválhoz időzítve

2022.08.08.

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése 2022. szeptember 29. és október 2. között rendezi meg a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált.
A fesztivál díszvendége Szvetlana Alekszijevics.

A Könyvhét 10000 példányban, szeptember 28-án megjelenő, idei harmadik száma kapcsolódik a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválhoz: úgy időzítettük megjelenését, hogy szerzők és kiadók legfrissebb újdonságaikra is felhívhassák a figyelmet.

Lapzárta: szeptember 15.

A nyomtatott betűnek a mai napig nagy tekintélye van az író és az olvasó szemében egyaránt. Minden nyomtatott újság az örökkévalóságnak dolgozik: évszázadok múlva is hordozza lapjain a megörökített gondolatot (ha lesz még könyvtár, mely őrzi őket). Világa nem a kapkodó pillanaté, hanem az elidőző szemléleté. Egy újságcikkhez, egy kinyomtatott hirdetéshez vissza lehet térni, nem változtatja formáját, tartalmát, környezetét, megjelenését, és a nyomtatott újságot tovább is lehet adni. (Mint sajtószociológiai felmérések tanúsítják, ez gyakran meg is történik.)

A huszonhatodik éve folyamatosan megjelenő Könyvhetet olvasói szeretik, mert a műnyomó papíron megjelenő igényes könyves újság oldalain íróinterjúkból, recenziókból ismerkedhetnek meg a könyvekkel.

A lap tartalmának fontos részét képezik a könyvújdonságokról, könyves eseményekről tájékoztató hirdetések is, a hirdetési feltételekről a hirdetési ajánlat menüpontban lehet részleteket megtudni. Az Archívum menüpontban a Könyvhét minden eddig megjelent nyomtatott lapszáma pdf formátumban letölthető, AZ ARCHÍVUM KINCSEIBŐL sorozatunk Facebook oldalunkon – https://www.facebook.com/konyv7/ – követhető nyomon.

Könyvhét – könyves újság neten és papíron

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2022/3. számÉS Páratlan oldalKőszeghyA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó leszmacskarácsony
Belépés