Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Livi meséi
Babák magyar
népi viseletben
Csibi
tűzoltó lesz
Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Livi meséi Babák magyar <br> népi viseletben Csibi<br>tűzoltó lesz
Kiemelt

Könyvhét az Ünnepi Könyvhétre

2020.08.09.

Az ínséges hónapok után  az Ünnepi Könyvhetet mindenki nagyon várja, a szerzők, a kiadók és az olvasók szeretnének már újra személyesen találkozni egy békebeli nagy könyvünnepen. Minden esély megvan erre szeptember harmadik hetében – az MKKE tájékoztatása szerint minden eddiginél több kiadó jelezte részvételi szándékát az őszre halasztott Ünnepi Könyvhéten.

A Könyvhét 10000 példányban megjelenő idei második száma is kapcsolódik az őszi könyvfiesztához, úgy időzítettük megjelenését, hogy szerzők és kiadók legfrissebb újdonságaikra is felhívhassák a figyelmet. Ráadásul, tekintettel arra, hogy az MKKE döntése alapján minden kortárs magyar szerzőjű, magyar nyelven írott, első kiadású könyv, illetve a klasszikus magyar művek új kiadása is lehet – kiadójának döntése szerint – ünnepi könyvheti listás mű, a tavasszal, nyár elején megjelent művek is számítanak a nagyközönség figyelmére.

Pontosan így, a Könyvhét is idei, már megjelent művekről és őszi könyvújdonságokról számol be szeptember 9-én megjelenő 2020/2. számában, amelynek lapzártája augusztus 27-e.

A lap tartalmának fontos részét képezik a könyvújdonságokról, könyves eseményekről tájékoztató hirdetések, a hirdetési feltételekről a Médiaajánlat menüpontban lehet részleteket megtudni. Az Archívum menüpontban a Könyvhét minden eddig megjelent nyomtatott lapszáma pdf formátumban letölthető, AZ ARCHÍVUM KINCSEIBŐL sorozatunk Facebook oldalunkon – https://www.facebook.com/konyv7/ – követhető nyomon.

Mondhatjuk, nem éppen a legszerencsésebb helyzet, hogy a nyári szabadságolások és hőségriadók idején kell újságot készítenünk, de velünk együtt most az egész könyvszakma rákényszerül, hogy határidőket, adatközlési részleteket, szervezési folyamatokat betartva dolgozzon, hogy szerzőnek és olvasónak egyaránt örömet szerezve, jól sikerüljön az őszi Ünnepi Könyvhét.

FRISSÍTÉS: Az MKKE 2020. augusztus 24-én közleményben tudatta, hogy járványügyi okok miatt az Ünnepi Könyvhét Vörösmarty téri központi rendezvényei elmaradnak.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2020/4. szám címlapjaÉS Páratlan oldalKőszeghyA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó leszmacskarácsonyMMA
Belépés