Ben és Holly
apró királysága
Mélytengeri Mentőcsapat
Babák magyar
népi viseletben
A hosszú hajú
királykisasszony
Ben és Holly <br> apró királysága Mélytengeri Mentőcsapat Babák magyar <br> népi viseletben A hosszú hajú <br> királykisasszony
Kiemelt

Munk Veronika, Rejtő Jenő, Maruszki Balázs, Pruzsinszky Sándor – Heti KÖNYVHÉT

2018.04.11.

„Mit jelent az, hogy szerelem?” – Munk Veronika Kéjutca című könyvéről
A 2017-es könyvhétre megjelent Kéjutca számos aspektusból mutatja be a bremerhaveni Lessing strassén élő magyar nők életét. Nyelvi, anyagi, fizikális, utazásszervezési szempontból… Munk Veronikával beszélgetett Jolsvai Júlia. Könyvhét, 2017/2. szám

Átadták az első POKET automatát Budapesten
A Madách téren, az Örkény Színház előtt adták át szerdán az első POKET automatát, amelyből kortárs és klasszikus irodalmi műveket vásárolhatnak okostelefon méretű zsebkönyv formájában a járókelők.

Szabad a vers! – Diákoknak hirdetett országos verspályázatot az Emmi
Szabad a vers! címmel országos verspályázatot hirdetett az Emberi Erőforrások Minisztériuma felsős általános iskolások és középiskolások számára klasszikus magyar költők családhoz köthető verseinek újragondolására a Családok éve 2018 alkalmából.

Minifesztivállal emlékeznek a 75 éve elhunyt Rejtő Jenőre
Péntektől vasárnapig tartó minifesztivállal - többek közt kiállításokkal, előadásokkal, filmvetítésekkel és beszélgetésekkel - emlékeznek meg a 75 éve elhunyt Rejtő Jenőről a K11 Művészeti és Kulturális Központban.

Élő közvetítéssel is követi a Versmaratont a Kossuth Rádió
Élő közvetítéssel és helyszíni bejelentkezésekkel is követi a Versmaratont a Kossuth Rádió szerdán, a költészet napján - mondta el az MTI-nek Mucsányi Marianna csatornaigazgató.

Ceruzáért Osztálykirándulást adnak a Mesedoktorok
Kórházak - rendelőintézetek tárgyi feltételeinek támogatására és szegénységben élő kisgyermekek megsegítésére óvodai csoportok, általános iskolai osztályok, középiskolás csapatok részvételével a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktorok Csapat ceruza, filctoll, zsírkréta gyűjtő akciót szervez.

Budapesti és vidéki programokkal ünneplik a költészet napját április 11-én
Budapesten és vidéken egyaránt számos program várja az érdeklődőket a magyar költészet napja alkalmából, április 11-én, szerdán.

Verset mondok – költészeti fesztivál Debrecenben, 2018. április 9-11.
Verset mondok címmel rendezik meg az idei, sorrendben 16. költészeti fesztivált április 9. és 11. között Debrecenben - közölték a szervezők pénteken sajtótájékoztatón, a Méliusz könyvtárban.

Tragédia kategóriában Maruszki Balázs és Pruzsinszky Sándor műve a legjobb
Kihirdették a Bárka irodalmi folyóirat és a Békéscsabai Jókai Színház közös, a rendszerváltoztatásról szóló drámapályázatának eredményét - tájékoztatta a teátrum csütörtökön közleményben az MTI-t.

FüligFred légiója – I. Erzsébetvárosi cirkálófesztivál Rejtő Jenő szülőföldjén
Kis kulturális programajánlat: Rejtő-retrófíling, élőzene, légiótörténet, kiállítás... Egyszóval nívós nagyvárosi kalandkultúra (és még Bambi is hallható!). Ráadásul ingyen van... Jöhet gyerek, felnőtt, család –  mindenki és akárki, senki nem fog unatkozni. Péntek 13-tól vasárnapi estbeborulásig. Szervezői üdvözlettel: Izzadt Greg kapitány

Schulek Frigyes városismereti séta
Schulek Frigyes városismereti séta a Holnap Kiadóval UPDATE: A Holnap Kiadó tájékoztatása szerint az esemény elmarad

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2018/4.ÉS Páratlan oldalKarácsonyi kalandA Mélytengeri Mentőcsapat és a Mogorva HalHolly elveszett varázspálcájamacskarácsonyhosszú hajúszülinapiA hanta banda
Belépés