Kicsi Csacsi
és a születésnapi ajándék
Babák magyar
népi viseletben
A hosszú hajú
királykisasszony
A hanta banda -
Őskori kaland
Kicsi Csacsi <br> és a születésnapi ajándék Babák magyar <br> népi viseletben A hosszú hajú <br> királykisasszony A hanta banda -<br>Őskori kaland
Médiaajánlat

 

 

 

Állandó médiaajánlatunkat ezen az oldalon, az őszi számunk hirdetési felhívása alatt találják

A Könyvhét őszi száma október 9-én jelenik meg 10000 példányban

Érdemes hirdetni a Könyvhétben

A Könyvhétben megjelent írások és hirdetések akár 20-30000 olvasóhoz is eljuthatnak (a Könyvhétre is igaz az a felmérésekkel igazolt állítás, hogy egy nyomtatott újságpéldánynak átlagosan 2-3 olvasója van), a 10000 példányban megjelenő Könyvhét az országban sokfelé eljut, olvasottsága országos.

Csak a Könyvhét

Érdemes üzenetét a Könyvhétben megjelentetni, mert olyan olvasókhoz is eltalál, akiket csak az újságunkon keresztül érhet el.

A könyvszakmai pezsgés

Az őszi szezon „beszökött” a Könyvhét szerkesztőségébe is. A vidám szüret időszaka a nyári lazább, nyugalmasabb idők után a könyvszakmai pezsgést hozza magával: szervezőik már készülnek az ősz könyves eseményeire – az Olvasás Éjszakája, Győri Könyvszalon, Margó Fesztivál, műsoros könyvbemutatók –, és a sok-sok irodalmi-kulturális program mind az őszi időszak egyre nagyobb könyvszakmai fontosságát igazolja.

Sokféle hirdetési lehetőség

Ebben az időszakban is nagyon hasznos lehet Önnek a könyvkínálatát, egy-egy kiemelt újdonságát bemutató hirdetés, PR-cikk, közlemény.
A Könyvhétben a hirdetési lehetőségek árban 7 féle, formában 9 féle választékából válogathat, ezeket a számokat növeli a kedvezmények rendszere (a gyakorisági kedvezmény és a „karakteres” kedvezmény nem vonható össze). Minderről részletesen tájékozódhat Médiaajánlatunkban.

Önnek is köztük a helye

Az október 9-én megjelenő számunk hirdetői között található, a teljesség igénye nélkül a Móra Kiadó, a Líra Könyv, a Harmat Kiadó, a Kálvin Kiadó, a Typotex Kiadó, a Tesloff Babilon Kiadó, a Hungarovox Kiadó, a K. u. K. Kiadó, a Digi-Book Kiadó, a Napraforgó Kiadó, a Magistra Kiadó, a Tinta Kiadó... Önnek is van helyünk köztük.

Közösen dolgozunk

Partnereinktől jellemzően kész hirdetési anyagokat kapunk pdf fájlban, de ha úgy kéri, az átadott alapelemekből mi készítjük el a hirdetést, ha igényli, segítünk, tanácsot adunk, közösen kialakítjuk a legalkalmasabb, testre szabott hirdetést.

Személyesen ellenőrizheti

Délibábos ígéretekkel nem szolgálhatunk: amit biztosan ígérhetünk Önnek, az az, hogy hirdetése 10000 példányban jelenik meg, a Könyvhetet biztosan eljuttatjuk terjesztő partnereinkhez, remittenda nem keletkezik, és mindezt szerkesztőségünkben, ha szeretné, dokumentumokkal alátámasztva, személyesen ellenőrizheti is.

Lapzárta, a hirdetési anyag leadásának határideje szeptember 26.,
de kérjük partnereinket, hogy hirdetési szándékukat lehetőség szerint szeptember 13-ig tudassák velünk a konyvhet@t-online.hu e-mail címen.

2019. szeptember 16.

Kiss József
főszerkesztő

A Könyvhét kedvezményes hirdetési ajánlata

2019-ben is négy könyves eseményre, lapszámonként 10000 példányban

A nagy méretválasztékban kínált keretes hirdetések mellett egy-egy könyv meghirdetéséhez ajánljuk a kedvezményes Fülszöveg – kiadók ajánlata hirdetési rovatot, amelyben könyvenként 9900 Ft+áfáért lehet egy könyvről az információkat közzétenni.

A keretes hirdetést választóknak „karakteres kedvezményt” nyújtunk: negyed oldalas, vagy annál nagyobb hirdetés megrendelése esetén meghatározott méretű – karakterekben számolt – „grátisz” felületet adunk szöveges könyvismertető közzétételére. (Ez egyéb kedvezményekkel nem összevonható)

A Könyvhetet a Líra Könyv és a Libri hálózatokhoz tartozó boltokban, budapesti és vidéki könyvesboltokban valamint budapesti vendéglátóhelyeken terjesztjük.
A megjelenéssel egyidejűleg a lap a Könyvhét honlapján letölthető lesz pdf formátumban, és a letöltési linket a Könyvhét Facebook oldalán is meghirdetjük (a november végén megjelent karácsonyi könyvvásári Könyvhét szám letöltési linkje a Facebookon több mint 13000 embert ért el).

A 2019. évi részletes médiaajánlat idekattintva letölthető pdf-ben, megtalálható benne a megjelenés időpontja, a pontos adatok, a hirdetések méretei, árai.
A Fülszöveg – kiadók ajánlata mintaoldala idekattintva tölthető le.
A Könyvhét 2019/2. számának terjesztési listája megtekinthető idekattintva. (Az aktuális terjesztési lista mindig a Könyvhét honlapján, a Könyvhét megtalálható menüpontban olvasható.)
Korábbi számaink pdf-ben letölthetők honlapunk Archívum rovatában.

Honlapunkon is hirdethet

A www.konyv7.hu a húsz éve megjelenő nyomtatott Könyvhét mellett párhuzamos internetes újsággá fejlődött, a Könyvhét anyagainak közlése mellett saját könyves-kulturális tartalmat közölve. A nyomtatotthoz hasonlóan az internetes lapnak is nagy hagyományai vannak, a magyar könyvszakma és könyvkultúra jól ismert orgánumai.

Kérjen ajánlatot

További információ, hirdetés megrendelése, egyedi elképzelések egyeztetése:
Kiss József,
(36 1) 209-9140, 06/20 931 7903
konyvhet@t-online.hu

Hirdetés minták:
Egész oldalas hirdetés (A/4)
Álló féloldalas hirdetés
Fekvő fél oldalas hirdetés
Álló egyharmad oldalas hirdetés
Fekvő egyharmad és egyhatod oldalas hirdetés
Egynegyed és egynyolcad oldalas hirdetés
Fülszöveg - a kiadók ajánlata

Kiss József Könyvkiadó, Kereskedelmi és Reklám Kft.
Könyvhét szerkesztősége
1114 Budapest, Hamzsabégi út 31.
Tel: 209-9140, 209-9141, +36 20 931 7903
E-mail: konyvhet[kukac]t-online.hu
www.konyv7.hu

www.facebook.com/konyv7

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:A Könyvhét 2019/3. számaÉS Páratlan oldalKarácsonyi kalandA Mélytengeri Mentőcsapat és a Mogorva HalHolly elveszett varázspálcájamacskarácsonyhosszú hajúszülinapiA hanta banda
Belépés