Mélytengeri Mentőcsapat
Ben és Holly
apró királysága
Osvát Ernő
Aforizmák
Kicsi Csacsi
és a születésnapi ajándék
Mélytengeri Mentőcsapat Ben és Holly <br> apró királysága Osvát Ernő <br> Aforizmák Kicsi Csacsi <br> és a születésnapi ajándék
Médiaajánlat

 

 

 

A Könyvhét kedvezményes hirdetési ajánlata

2019-ben is négy könyves eseményre, lapszámonként 10000 példányban

A nagy méretválasztékban kínált keretes hirdetések mellett egy-egy könyv meghirdetéséhez ajánljuk a kedvezményes Fülszöveg – kiadók ajánlata hirdetési rovatot, amelyben könyvenként 9900 Ft+áfáért lehet egy könyvről az információkat közzétenni.

A keretes hirdetést választóknak „karakteres kedvezményt” nyújtunk: negyed oldalas, vagy annál nagyobb hirdetés megrendelése esetén meghatározott méretű – karakterekben számolt – „grátisz” felületet adunk szöveges könyvismertető közzétételére. (Ez egyéb kedvezményekkel nem összevonható)

A Könyvhetet a Líra Könyv és a Libri hálózatokhoz tartozó boltokban, budapesti és vidéki könyvesboltokban valamint budapesti vendéglátóhelyeken terjesztjük.
A megjelenéssel egyidejűleg a lap a Könyvhét honlapján letölthető lesz pdf formátumban, és a letöltési linket a Könyvhét Facebook oldalán is meghirdetjük (a november végén megjelent karácsonyi könyvvásári Könyvhét szám letöltési linkje a Facebookon több mint 13000 embert ért el).

A 2019. évi részletes médiaajánlat idekattintva letölthető pdf-ben, megtalálható benne a megjelenés időpontja, a pontos adatok, a hirdetések méretei, árai.
A Fülszöveg – kiadók ajánlata mintaoldala idekattintva tölthető le.
A Könyvhét 2019/2. számának terjesztési listája megtekinthető idekattintva. (Az aktuális terjesztési lista mindig a Könyvhét honlapján, a Könyvhét megtalálható menüpontban olvasható.)
Korábbi számaink pdf-ben letölthetők honlapunk Archívum rovatában.

Honlapunkon is hirdethet

A www.konyv7.hu a húsz éve megjelenő nyomtatott Könyvhét mellett párhuzamos internetes újsággá fejlődött, a Könyvhét anyagainak közlése mellett saját könyves-kulturális tartalmat közölve. A nyomtatotthoz hasonlóan az internetes lapnak is nagy hagyományai vannak, a magyar könyvszakma és könyvkultúra jól ismert orgánumai.

Kérjen ajánlatot

További információ, hirdetés megrendelése, egyedi elképzelések egyeztetése:
Kiss József,
(36 1) 209-9140, 06/20 931 7903
konyvhet@t-online.hu

Hirdetés minták:
Egész oldalas hirdetés (A/4)
Álló féloldalas hirdetés
Fekvő fél oldalas hirdetés
Álló egyharmad oldalas hirdetés
Fekvő egyharmad és egyhatod oldalas hirdetés
Egynegyed és egynyolcad oldalas hirdetés
Fülszöveg - a kiadók ajánlata

Kiss József Könyvkiadó, Kereskedelmi és Reklám Kft.
Könyvhét szerkesztősége
1114 Budapest, Hamzsabégi út 31.
Tel: 209-9140, 209-9141, +36 20 931 7903
E-mail: konyvhet[kukac]t-online.hu
www.konyv7.hu

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:A Könyvhét 2019/2. számaÉS Páratlan oldalKarácsonyi kalandA Mélytengeri Mentőcsapat és a Mogorva HalHolly elveszett varázspálcájamacskarácsonyhosszú hajúszülinapiA hanta banda
Belépés