Móra Kiadó
újdonságai
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Ben és Holly
apró királysága
Csibi
tűzoltó lesz
Móra Kiadó <br> újdonságai Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Ben és Holly <br> apró királysága Csibi<br>tűzoltó lesz
Könyvhét.hu online

A méhek csodálatos világa

2019.08.03.

A vadonatúj önálló olvasásra ajánlott sorozat kezdő olvasóknak szól. Ebben segítenek: a nagy méretű betűk, a rövid mondatok és bekezdések, az ábrák és a nézegetésre csábító, a megértést segítő látványos fényképek, valamint a szövegértést fejlesztő tudáspróbák. A kezdő olvasók ebből a könyvből a méhek csodálatos világát ismerhetik meg. Vezetőjük Döngi, a háziméh, aki bemutatja népes rokonságát. Tavasszal a dolgos méhek porozzák be a gyümölcsfák virágait. A háziméh nektárral és virágporral megrakodva tér vissza a kaptárba. A paradicsom virágán bundás poszméh ügyködik. De vajon hogyan gyűjti be és szállítja a kaptárba a háziméh a nektárt? Hogyan mutatja meg társainak a lelőhelyet? Kikből áll a méhkolónia? A könyv végére rengeteg hasznos és érdekes információ kiderül a méhekről, ezekről a szorgos és hasznos rovarokról. Többek között az is, hogy miért annyira fontosak a méhek a Földön.

Mi MICSODA Olvasó – Méhek

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Kiemelt

Könyvhét az Ünnepi Könyvhétre

Az ínséges hónapok után  az Ünnepi Könyvhetet mindenki nagyon várja, a szerzők, a kiadók és az olvasók szeretnének már újra személyesen találkozni egy békebeli nagy könyvünnepen.

Könyvhét 2020/1 címlapÉS Páratlan oldal
Belépés