Mélytengeri Mentőcsapat
Ben és Holly
apró királysága
Babák magyar
népi viseletben
A hosszú hajú
királykisasszony
Mélytengeri Mentőcsapat Ben és Holly <br> apró királysága Babák magyar <br> népi viseletben A hosszú hajú <br> királykisasszony
Könyvhét.hu online

Akinek a madarak is Chopint énekelnek – könyv Érdi Tamás történetéről

MTI - 2018.11.26.

Akinek a madarak is Chopint énekelnek címmel Érdi Tamás zongoraművész történetéről jelent meg kötet a Corvina Kiadó gondozásában - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

A tehetséges vak zongoraművész pályáját rajzolja meg édesanyja, Érdi Szabó Márta ismert televíziós személyiség, a Cimbora és számos más, főleg gyermekeknek szánt kultúrműsor szerkesztője - hangzott el a műsorban. Tamás apja, Érdi Sándor, szintén televíziós műsorokat szerkesztett.
A könyv végigkíséri Érdi Tamás nem mindennapi sorsát születésétől egészen a világhírig.
É. Szabó Márta felidézte, hogy Érdi Tamás öt és félhónaposan jött a világra koraszülöttként, egy későbbi vizsgálaton derült ki, hogy vak. Zenei tehetségének legelső jelei már egészen kiskorában jelentkeztek. Ötévesen úgy hallotta, hogy a madarak Chopint énekelnek neki, innen származik a könyv címe - mesélte édesanyja. Ezt követően rengeteg küzdés árán vált világszerte ismert zongoraművésszé.
Fiunk történetével erőt szeretnénk adni azoknak, akik különféle hátránnyal élnek a világban - mondta É. Szabó Márta.
A kötetet december elsején mutatják be a Rózsavölgyi Szalonban.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Rovat további hírei:
Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2019/1ÉS Páratlan oldalKarácsonyi kalandA Mélytengeri Mentőcsapat és a Mogorva HalHolly elveszett varázspálcájamacskarácsonyhosszú hajúszülinapiA hanta banda
Belépés