Móra Kiadó
újdonságai
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Ben és Holly
apró királysága
Csibi
tűzoltó lesz
Móra Kiadó <br> újdonságai Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Ben és Holly <br> apró királysága Csibi<br>tűzoltó lesz
Könyvhét.hu online

Az MKKE felhívása részvételre a Könyvet - otthonra programban

MKKE - 2020.06.24.

Megjelent a kormányhatározat, amely forrást biztosít a Könyvet - otthonra közművelődési program folytatására. Demeter Szilárd, könyvszakmáért felelős miniszteri biztos ezúttal is az MKKE-t kérte fel az akció koordinálására, lebonyolítására.

A programban résztvevő kiadók és kiadói csoportok legalább 50 % kedvezménnyel kínálhatnak fel könyveket a programhoz, egy (később) meghatározott keretösszegben, a Kello közreműködésével.

Kérjük, hogy 2020. június 26-án, pénteken délig igennel vagy nemmel jelezzék szándékukat azok a kiadók, akik részt kívánnak venni a program újabb fordulójában,

– akik rendelkeznek olyan kiadványokkal, amelyek a program profiljába illenek ( A Könyvet otthonra program családok számára biztosít könyveket a legkisebbektől a legidősebbekig , elsősorban gyerekirodalom, a szépirodalom és a szórakoztató illetve népszerű-ismeretterjesztő kiadványok köréből – ilyen jellegű kiadványokat kérünk  majd szerepeltetni később a felajánlásban)

– rendelkeznek a könyvekből címenként minimum 100 példány mobilizálható raktárkészlettel, amelyet szükség esetén rövid időn belül rendelkezésre tudnak bocsátani.

Kérjük, mindenképpen jelezzék, akár részt tudnak/akarnak venni a programban, akár nem. Egyelőre csak az igenlő vagy nemleges nyilatkozatot várjuk, viszont a határidőben nincs lehetőségünk a rugalmasságra, péntek délig kérjük tehát a választ.

Köszönjük az együttműködést! Várjuk a választ e-mail fordultával az iroda@mkke.hu e-mail címre.

Üdvözlettel
Gál Katalin
elnök

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2020/1 címlapÉS Páratlan oldalKőszeghyKarácsonyi kalandA Mélytengeri Mentőcsapat és a Mogorva HalHolly elveszett varázspálcájamacskarácsonyhosszú hajúszülinapiA hanta banda
Belépés