Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Livi meséi
Babák magyar
népi viseletben
Csibi
tűzoltó lesz
Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Livi meséi Babák magyar <br> népi viseletben Csibi<br>tűzoltó lesz
Könyvhét.hu online

Az olaszországi kiadói újdonságok portálja

2020.06.10.

Június 11-én 11.30 órakor egy online sajtókonferencia keretében kerül sor a www.newitalianbooks.it honlap bemutatására. A honlap olasz és angol nyelven érhető el, elsődleges célja az olaszországi könyvek külföldi népszerűsítése.
A sajtókonferenciát az Enciclopedia Treccani Intézet facebook-oldalán lehet online követni (https://www.facebook.com/treccani/).
A www.newitalianbooks.it az olasz könyvek külföldi kirakataként sokrétű közönséget céloz meg: elsősorban a könyvkiadással foglalkozókat (kiadók, irodalmi ügynökségek, illusztrátorok, fordítók, könyvkereskedők), de az olasz nyelv és kultúra iránt érdeklődő széles közönséget is (kulturális ágazatban dolgozók, könyvtárosok, olasz tanszékek tanárai, egyetemi hallgatók, tanulók).
A honlap egyik célja, hogy elősegítse az olasz művek kiadási jogainak eladását; a www.newitalianbooks.it már most is több mint hatszáz, műfajokként csoportosított (elbeszélő irodalom, esszékötetek, képregények, gyermekirodalom) könyvkiadói újdonságot mutat be, ami jól tükrözi az olasz kiadók intenzív érdeklődését ezen új kezdeményezéshez iránt.
A www.newitalianbooks.it honlap ezen túlmenően tartalmaz egy, az olasz Külügyi és Nemzetközi Együttműködési Minisztérium által a fordításokhoz nyújtott hozzájárulások és támogatások bemutatására szolgáló részt, valamint hírt ad Olaszország diplomáciai-konzulátusi hálózata, illetve az Olasz Kultúrintézet olasz szerzők megismertetésére irányuló kezdeményezéseiről.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2020/4. szám címlapjaÉS Páratlan oldalKőszeghyA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó leszmacskarácsonyMMA
Belépés