Osvát Ernő
Aforizmák
Kicsi Csacsi
és a születésnapi ajándék
A hosszú hajú
királykisasszony
A hanta banda -
Őskori kaland
Osvát Ernő <br> Aforizmák Kicsi Csacsi <br> és a születésnapi ajándék A hosszú hajú <br> királykisasszony A hanta banda -<br>Őskori kaland
Könyvhét.hu online

Bookline B-oldal: koncert és könyvklub az A38 hajón

MTI - 2019.05.17.

Közös sorozatot indít május 22-től szerda esténként a Bookline online könyváruház és az újbudai A38 hajó. A Bookline B-oldal című eseményen a kortárs magyar könnyűzene népszerű dalszerző-előadói zenélnek és mesélnek kedvenc olvasmányélményeikről az A38 tetőteraszán.

Az egész nyáron át tartó szériában Szabó Benedek, Jónás Vera, Egyedi Péter, Zanzinger, a Lázár testvérek, Barkóczi Noémi, Petruska, Sallai László és mások mutatják be saját dalaikat, illetve mesélnek Kurt Vonnegut, Philip Roth, Nick Hornby, Tolnai Ottó, Charles Bukowski, Anthony Burgess, Lanczkor Gábor könyveiről - szerepel a szervezők által az MTI-hez pénteken eljuttatott ajánlóban.
Az estek első részében a fellépő saját dalaiból válogat és ad elő fél órában, majd beszélgetés következik a zenész kedvenc könyvéről, olvasmányélményéről. A programot újabb koncertrészlet zárja. A sorozat első eseményén, május 22-én Zanzinger a vendég, aki Philip Roth Akárki című könyvéről beszél.
A Bookline B-oldal célja, hogy közelebb hozza a közönséghez egyrészt a zenészeket, másrészt a könyveket, amelyeket intenzív élményeken keresztül mutatnak be kedvenc fellépőink - áll a közleményben. A belépés díjtalan, ám előzetes online helyfoglaláshoz kötött az A38 honlapján.
Az A38 hajó a közelmúltban a Petőfi Irodalmi Múzeummal is közös sorozatot indított.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:A Könyvhét 2019/3. számaÉS Páratlan oldalKarácsonyi kalandA Mélytengeri Mentőcsapat és a Mogorva HalHolly elveszett varázspálcájamacskarácsonyhosszú hajúszülinapiA hanta banda
Belépés