ProsperoD
Külföldi könyvek
webshopja
Mélytengeri Mentőcsapat
Ben és Holly
apró királysága
Csibi
tűzoltó lesz
Külföldi könyvek <br> webshopja Mélytengeri Mentőcsapat Ben és Holly <br> apró királysága Csibi<br>tűzoltó lesz
Könyvhét.hu online

Bret Easton Ellis thrillersorozatot rendez

MTI - 2016.04.28.

Az Amerikai psycho című regény szerzője, Bret Easton Ellis thrillersorozatot rendez a Fullscreen internetes műsorszóró számára - közölte a Variety.com.

A The Deleted című széria a Fullsceen 13-30 éves közönségnek szánt fizetős tartalomszolgáltatásának egyik új produkciója lesz. A műsorszóró a minap indította el filmszolgáltatását havi 4,99 dollárért.
Ellis sorozatának előkészítése egy éve folyik, a felvételek idén nyáron kezdődnek, a premiert azonban még nem tűzték ki.
A The Deleted három emberről szól, akik Los Angelesből tűntek el és látszólag nincs semmi közük egymáshoz. Az eltűnésük azonban pánikot kelt egy csoport huszonéves körében, akik évekkel korábban egy szektából szöktek meg.
"A sorozat a határokat feszegeti, és határozottan a legsötétebb lesz az eddigi produkcióink közül" - ígérte George Strompolos, a Fullscreen alapítója és vezetője.
Az 52 éves Bret Easton Ellis az utóbbi másfél évtizedben számos rövidfilm és film forgatókönyvén dolgozott, három rövidfilmet rendezőként is jegyez. Legutóbbi, Figaro című kisjátékfilmjét februárban Franciaországban mutatták be.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:A Könyvhét 2018/2. számaÉS Páratlan oldalA Mélytengeri Mentőcsapat és a Mogorva HalA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyKarácsonyi kalandHolly elveszett varázspálcájaRőtszakáll, a koboldkalózA királylány álmamacskarácsony
Belépés