Mélytengeri Mentőcsapat
Ben és Holly
apró királysága
Osvát Ernő
Aforizmák
Kicsi Csacsi
és a születésnapi ajándék
Mélytengeri Mentőcsapat Ben és Holly <br> apró királysága Osvát Ernő <br> Aforizmák Kicsi Csacsi <br> és a születésnapi ajándék
Könyvhét.hu online

"Hősnők" a vendégei a Várkert Irodalom sorozat következő estjének

MTI - 2019.01.10.

Munkájukkal, különböző területeken nyújtott kiemelkedő teljesítményükkel sokakat inspiráló "hősnők" lesznek a vendégei a Várkert Irodalom sorozat következő, január 15-i estjének - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

Juhász Anna, a rendezvény házigazdája elmondta: az évindító alkalmon Al Ghaoui Hesna riportert, Péterfy Bori énekes-színésznőt, Risztov Éva olimpiai bajnok úszónőt, Törőcsik Franciska színművészt és Ugron Zsolna írónőt személyes és irodalmi témákról fogja kérdezni.
A beszélgetés érinteni fogja az öt "hősnő" legfontosabb irodalmi élményeit, kedvenc regényeit és verseit, irodalmi kötődéseit, de szó lesz a Várkert Bazár rendezvénytermében emberi értékekről, célokról, szabadságról, kihívásról is - fűzte hozzá Juhász Anna.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:A Könyvhét 2019/2. számaÉS Páratlan oldalKarácsonyi kalandA Mélytengeri Mentőcsapat és a Mogorva HalHolly elveszett varázspálcájamacskarácsonyhosszú hajúszülinapiA hanta banda
Belépés