Móra Kiadó
újdonságok
Mélytengeri Mentőcsapat
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Csibi
tűzoltó lesz
Móra Kiadó <br> újdonságok Mélytengeri Mentőcsapat Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Csibi<br>tűzoltó lesz
Könyvhét.hu online

Serestély Zalánnak az erdélyi Gyergyószárhegyi Írótáborban átadták a Csiki László-díjat

MTI - 2020.09.28.

Átadták az erdélyi Gyergyószárhegyi Írótáborban a Csiki László-díjat, amelyet az idén Serestély Zalán költő kapott - közölte hétfőn a Helikon irodalmi folyóirat.

A Kolozsváron megjelenő lap portálja emlékeztetett arra, hogy a kétévente megszervezett írótáborban tízéves hagyománya van a Csiki László-díj átadásának. Ezt korábban Karácsonyi Zsolt (2010), Szabó Róbert Csaba(2012), Papp Attila Zsolt (2014), Márton Evelin (2016) és Varga László Edgár (2018) vehette át.
Az idén Serestély Zalán érdemelte ki az elismerést Közös hűlés című verseskötetéért, amely tavaly jelent meg a kolozsvári Erdélyi Híradó Kiadó gondozásában.
A Gyergyószárhegyi Írótábor a tizedik évforduló alkalmából újabb irodalmi díjat alapított, ezúttal debüt kategóriában, amelyet Sánta Miriám kapott Hétfőn meghalsz című kötetéért, amely szintén tavaly jelent meg az Erdélyi Híradó Kiadó gondozásában.
A díjakat Kolcsár Béla, a Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ vezetője és Lövétei Lázár László költő adta át.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2020/3. szám címlapjaÉS Páratlan oldal
Belépés