Mélytengeri Mentőcsapat
Ben és Holly
apró királysága
Osvát Ernő
Aforizmák
A hosszú hajú
királykisasszony
Mélytengeri Mentőcsapat Ben és Holly <br> apró királysága Osvát Ernő <br> Aforizmák A hosszú hajú <br> királykisasszony
Programok

Biblioterápia – Seherezádé mintájára, nem csak nőknek

2018.02.08.

„Gyógyír a léleknek” – ez állt a thébai könyvtár bejáratán. A Magdolna utcai könyvtár kölcsönvette a könyvre, olvasásra utaló bölcs mondást. Minden második szerdán délután négy órai kezdettel Sóron Ildikó tart biblioterápiás foglalkozást a Magdolna utca 5-7. alatti Vasas Központi Könyvtár olvasótermében. Kortól, nemtől, iskolai végzettségtől és egyéb sajátosságoktól függetlenül bárki részt vehet az összejöveteleken..
Az egyik első biblioterapeuta Seherezádé volt, aki mesékkel fékezte meg Sahrijár szultán nők életét fenyegető szörnyű bosszúját. A biblioterápia hétköznapi problémákat művészi eszközökkel ábrázoló irodalmi szövegekkel foglalkozik. A csoportban részt vevő külső szemlélőként láthatja saját gondját, búját-baját, és így következmények nélkül szembesülhet különböző megoldási lehetőségekkel.
Ez közelebb viszi őt bonyolult kérdések vagy élethelyzetek megoldásához, fejleszti a kommunikációs és a problémamegoldó képességét.

Az ingyenes foglalkozásokhoz bármikor lehet csatlakozni, de előzetes jelentkezés szükséges.
Kérjük, hogy legkésőbb a foglalkozások napján déli 12-ig jelezzék részvételi szándékukat a konyvtar@vasasok.hu e-mail- címen.
További információ a (+36/1) 313 6250-es telefonszámon.
Az első félévi biblioterápiás beszélgetések időpontja: január 17. és 31., február 14. és 28., március 14. és 28., április 11. és 25., május 10. és 24.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2018/4.ÉS Páratlan oldalKarácsonyi kalandA Mélytengeri Mentőcsapat és a Mogorva HalHolly elveszett varázspálcájamacskarácsonyhosszú hajúszülinapiA hanta banda
Belépés