Móra Kiadó
nyereményjáték
Mélytengeri Mentőcsapat
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
Csibi
tűzoltó lesz
Móra Kiadó <br>nyereményjáték Mélytengeri Mentőcsapat Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek... Csibi<br>tűzoltó lesz
Programok

Dr. Eigner Bernadett pszichopedagógus előadásával folytatódik a Családi Iránytű Klub

Móra Kiadó - 2020.11.11.

A kisgyermekeket nevelő szülők élete alapból is rengeteg kihívást tartogat, de az elmúlt fél év eddig elképzelhetetlen nyomás alá helyezte a családokat.
Összezárva a nap 24 órájában, otthonról dolgozva, segítve az iskolást a tanulásban, figyelve a riasztó híreket szinte mindenki idegeit próbára teszi.
Stresszhelyzetben gyakran döntünk rosszul, kezeljük a konfliktusokat helytelenül, pláne, ha nincs működő eszköz a kezünkben, hogy a családi feszültségeket enyhítsük.
Dr. Eigner Bernadett pszichopedagógus és játékterapeuta számos családot segített a karantén ideje alatt is, és ekkor döntötte el, kézikönyvet ír szülőknek, hogy gyakorlati megoldásokkal támogassa őket a nehéz helyzetben.
2020. 11. 23-án 18 órakor a 3. Családi Iránytű Klubban Dr. Eigner Bernadett, a Baj van a gyerekkel?! Bajban a szülő?! című könyv szerzője várja a kisgyerekeket nevelő szülőket.
Az esemény további részleteit itt találja:
https://www.facebook.com/events/358925628703801

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Rovat további hírei:
Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Könyvhét 2020/4. szám címlapjaÉS Páratlan oldalKőszeghyA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó leszmacskarácsonyMMA
Belépés