Könyvhét 2023
SZERZŐI KIADÁS
PROFI MÓDON
Tandori Dezső
TANDORI SZUBJEKTÍV
Csokonai Attila
SZABADMATT
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
SZERZŐI KIADÁS<br>PROFI MÓDON Tandori Dezső <br> TANDORI SZUBJEKTÍV Csokonai Attila <br> SZABADMATT Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek...
Programok
    1 - 10 / 1668      Következő »    Utolsó »  

A szépség koldusa - Galkó Balázs színművész költészet napi műsora József Attila verseiből. 2024. április 11. 17 óra. Helyszín: 1086 Magdolna utca 5-7.

Jazzköltészet – Jedermann – 2024. április 14.

Kettős jubileumot ünneplünk május 5-én a 6SZÍN teátrumban. Kányádi Sándor költő születésének 95. évfordulója, illetve a Kaláka együttes megalakulásának 55. évfordulója alkalmából a zenekar koncertet ad a színház előadótermében.

Ferdinandy Györgyre emlékeznek a Petőfi Irodalmi Múzeumban február 29-én 18 órától.

Jazzköltészet Szegeden – 2024. március 14.

Jazzköltészeti est a Jedermannban – 2023. 12. 06.

A novemberi lemezbemutató koncertre a leginkább alkalmas helyen, a Fővárosi Állat és Növénykertben kerül sor. A produkció után, az előadásban elhangzott dalok állatszereplőit az állatkert túravezetője segítségével nézheti meg a kíváncsi közönség.

Beszélgetés Szvoren Edina íróval, aki a Budapest Nagyregény józsefvárosi fejezetét is jegyzi 2023. november 23. 17:00

A Vasas Könyvtár a születésnapi rendezvényén a szórakoztató, sírós-nevetős szépirodalmat művelő, és azt a gasztronómiával is összekapcsoló Cserna-Szabó András. és írótársa, Darida Benedek lesz az író-olvasó-találkozó vendége.

A Kálvin Kiadó és a Magyar Bibliatársulat szeretettel várja az érdeklődőket a 28. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál idején a B19 standon.

Ajánló tartalma:

Új kód kérése